Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

1ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ!!!

Σήμερα τρέξαμε στο παραλιακό μέτωπο του τόπου μας, στον 1ο παιδικό ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκε στην Ν.Αγχίαλο με πρωτοβουλία του Συλλόγου, παρέα με τα παιδιά μας, τους μαθητές του σχολείου μας.
Επιλέξαμε να κλείσουμε την σχολική χρονιά μ ’έναν αγώνα δρόμου, δίνοντας του ένα συμβολισμό, της διαδρομής που διένυσαν όλα τα παιδιά φέτος στο σχολείο μας.
Σημασία δεν έχει πάντα ποιος θα κόψει το νήμα του νικητή,το Α ή το Β, αλλά η προσπάθεια και η συμμετοχή, η χαρά του ταξιδιού! Συγχαρητήρια για σήμερα παιδιά! Συγχαρητήρια για τον αγώνα που δώσατε όλη την σχολική χρονιά.










Αλλά εκτός από τα παιδιά που πήραν  τα μετάλλια τους, ξεδίψασαν με ένα χυμό και ανεκτήσαν δυνάμεις με ένα κουλουράκι Θεσσαλονίκης και εμείς οι μεγάλοι περάσαμε τέλεια! Κάποιοι τρέξαμε, κάποιοι παλιμπαιδίσαμε, κάποιοι λάμψαμε στον φακό!
Βέβαια η δράση μας δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά χωρίς την συνεργασία  του Διευθυντή του σχολείου κου Δασκαλοθανάση, καθώς και του συλλόγου διδασκόντων!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συντοπίτη μας κο.Στέλιο Ρουπακιά -Παιδοχειρουργό που εθελοντικά ήταν παρών στην σημερινή μας δράση για την ασφάλεια των παιδιών!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Βόλου και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο Περιφερειακών Ενοτήτων κο.Μιχάλη Καπουρνιώτη, που στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Είναι αλήθεια ότι χωρίς τη δική του συμβολή δεν θα είχε υλοποιηθεί η σημερινή μας δράση!
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου